لوازم یدکی آوانته

لوازم یدکی آوانته . خرید لوازم یدکی آوانته . فروش لوازم یدکی آوانته . قیمت لوازم یدکی آوانته . قطعات آوانته . قیمت لوازم یدکی آوانته

لوازم یدکی آوانته

لوازم یدکی آوانته . خرید لوازم یدکی آوانته . فروش لوازم یدکی آوانته . قیمت لوازم یدکی آوانته . قطعات آوانته . قیمت لوازم یدکی آوانته

طراحی خودرو هیوندا ورنا و کیا ریو

دوقلوها همیشه مشترکات زیادی دارند. در صنعت خودرو با صرفه جویی در شرکت ها از توسعه و تولید محصولات خود می توانیم بسیاری از دوقلوهای خودرو را مشاهده کنیم که شاید دقیقاً شبیه به دوقلوهای یکسان انسانی نباشند ، اما با وجود ظاهر متفاوت آنها ، فضای داخلی یکسانی دارند.

هیوندای و کیا برخی از خودروسازانی هستند که به ساخت خودروهای دوگانه عادت دارند. اگرچه هر یک از دو خودروساز کره‌ای محصولات منحصر به فرد خود را دارند ، اما معمولاً تعداد محصولات دوقلوهای آنها بیشتر است. یک سکوی مشترک بین هیوندای و کیا ، سکوی آنهاست که در هیوندای قبل از اکسنت (همان Verna) و از کیا به ریو خاتمه می یابد. در بازار کشور ما آنها هر از گاهی با یکدیگر برخورد می کنند. یکی از دوره هایی که این دوقلوهای کره ای در ایران با یکدیگر به رقابت پرداختند سال های تولید ریو در سایپ و ورنا در کرمان موتور بود. در حالی که ورنا به دلیل ویژگی های بیشتر قیمت بالاتری داشت و آنها به سختی می توانستند با ریو رقابت کنند ، اما اکنون بعد از قطع تولید و در بازار ثانویه اختلاف کمی بین این دو وجود دارد. او می خورد با این حال ، ورنا هنوز دست بالاتری دارد.

طراحی بیرونی
با وجود شباهت این سکو ، هرکدام از سبک طراحی متفاوتی استفاده کردند. در طراحی ورنا ، ما با یک ماشین خانوادگی بسیار معمولی سر و کار داریم. اثری از جذابیت وجود ندارد. اما ریو می خواهد کمی متفاوت به نظر برسد. طراحی ریو ممکن است برای جوانان نیز جذاب باشد. در نمای جلویی ، ورنا چهره ای آرام و دوستانه با چراغ های تقریباً دور ، یک جلو پنجره مشکی ساده با یک مشبک سیاه و یک سپر بسیار معمولی با دو پروژکتور گرد نشان می دهد. چهره ای که هرگز نمی تواند اغوا کننده باشد.
بر خلاف عزت و آرامش Verna ، ریو دوست دارد بی ادبانه به او نگاه کند. بسیاری فکر می کنند در دهه 1990 کیا چهره ریو را با هوندا سیویس کپی کرد. شباهت به هوندا در طراحی چراغهای جلو و شیشه جلو اتومبیل منعکس شده است. گرافیک های کریستالی چراغهای جلو ریو در آن سال ها از بسیاری از همکاران ایرانی وی زیباتر بود. شیشه جلوی ریو از ورنا کوچکتر است. متأسفانه ، مدل های سوپاپ سایپا دارای چراغ های مه شکن جلوی مملو از پلاستیکی هستند. خطوط روی کاپوت ریو نسبت به ورنا جذاب تر به نظر می رسند.


نمای جانبی ، ورنا یک سدان کلاسیک با یک قاب سنتی است. طراحی درها ، گلگیرها و آینه ها سن خودرو را به ما یادآوری می کند و لحظات خاصی را در بر ندارد. درپوش 14.0 اینچی ورنا نیز ساده است. وضعیت مشابهی در ریو. البته سبک دکوراسیون پنجره کمی اسپرت به نظر می رسد. آینه ها و دستگیره های درب به رنگ مشکی براق است. طراحان ریو تصمیم گرفتند تخلیه پلاستیکی را به طور کامل از درها خارج کنند. فرش های ریو بیشتر شبیه رینگ های آلومینیومی هستند.

در پس زمینه ، ورنا هنوز هم حوصله به نظر می رسد. گرافیک چراغهای عمودی شاید تنها زیبایی این بخش باشد. اما منزجر کننده ترین عنصر در عقب ورنا ، یک چراغ مه شکن مستطیل است که به صورت متقارن فقط در یک طرف سپر نصب می شود!
ریو هنگام توسعه کمر نیز وننا را شکست می دهد. چراغهای جلو بزرگ ریو هندسه جالبی دارد. لبه محدب درب بوت نیز باعث جذابیت بیشتر چهره صورت می شود. علاوه بر این ، بر خلاف ورنا ، چراغ های مه شکن عقب ریو از دو طرف طراحی شده و کاملاً متقارن هستند!

طراحی کابین
در طراحی داخلی ، ورنا و ریو مانند یک سیب خرد شده به دو شکل به نظر می رسند! در حقیقت ، طراحان هیوندای و کیا در کابین تلاش زیادی نکردند تا بین این دو محصول تفاوت قائل شوند. به همین دلیل ، شکل کلی داشبورد و داخلی بسیار شبیه است. دمپرهای تهویه در هر دو اتومبیل مستطیل شکل هستند. البته بالهای جانبی عمودی هستند. در بالای هر دو کنسول یک ساعت دیجیتالی کوچک قرار دارد که به سرعت غرور را به ما یادآوری می کند! محل دکمه ها روی کنسول در هر دو حالت یکسان است. مزیت ریو در مقایسه با ورنا در این منطقه البته قاب بزرگ نمایشگر سیستم صوتی است که به صاحب خودرو امکان نصب مانیتور پارچه را می دهد.
طراحی چراغهای جلو در هر دو خودرو ارگونومیک و زیبا است. صفحه فرمان در ورن و ریو ظاهری قدیمی دارد. تفاوت اصلی بین دو کابین در طراحی داشبورد برای مسافر است. جایی که فضای ورنا با کیسه های هوایی دانشجویی پر شده است و در ریو هیچ نشانه ای از کیسه های هوا برای راننده یا دانش آموز مشاهده نمی شود. در عوض ، طراحان کیا رابط کاربری را به یک بلوک کوچک تبدیل کردند که بعنوان بلوک دوم در نوار ابزار عمل می کند. در هر دو قسمت مساوی در هر دو اتومبیل ، آمپلی فایر عقب روی صفحه نمایش داده می شود که عملاً بین ریو و ورنا ترکیب نمی شوند! حتی اکنون ، این صفحه اجرا به میراث چیبا و ساینا تبدیل شده است!
رفاه و امنیت
این بند مهمترین نقطه عطف ورنا در ریو است. جایی که هیوندای دست بالایی دارد. ناگفته نماند که اگر سایپا برای نصب در ایران مدلی را با نوع کامل ریو انتخاب کند ، هر دو خودرو از نظر گزینه ها در یک سطح قرار می گیرند. با این وجود از ویژگی های مشترک در ورنا و ریو می توان به چراغ مه مه ، تهویه مطبوع دستی ، شیشه جلو برقی برای همه درها ، تنظیم دستی صندلی و صندلی مسافر و تنظیم چراغ جلو اشاره کرد.
اما ورنا در مقایسه با ریو گزینه های راحتی و ایمنی دیگری دارد. چراغ های مه شکن جلو ، صندلی های عقب تاشو ، آینه های قابل تنظیم برقی ، 2 کیسه هوا و ترمز ABS مهمترین مزیت ورنا نسبت به ریو هستند.
تجربه رانندگی
هیوندای ورنا توسط کرمان موتور با دو نوع موتور و گیربکس تولید می شود. موتورهای 1500 و 1600 سی سی. جعبه دنده دستی پنج سرعته دستی و گیربکس اتوماتیک چهار سرعته را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که ورنا 1600 هم به صورت دستی و هم با گیربکس اتوماتیک عرضه می شد. اما نسخه 1500 فقط با گیربکس دستی 5 سرعته دستی در دسترس بود. در مقایسه با ریو ، نسخه 1500 اینچی مناسب ترین نسخه ورنا است. زیرا ریو نیز از سیستم پیشرانه مشابهی استفاده می کند. با این وجود به دلیل برخی اختلافات در چیدمان این دو موتور ، موتور ورنا دارای 1.5 لیتر ، 91 اسب بخار است. و 129 نیوتن متر گشتاور. در حالی که همان موتورهای موجود در ریو 97 اسب بخار قدرت دارند. و 138 نیوتن متر گشتاور. این به این دلیل است که موتور وننا 4 سوپاپ کمتر از موتور ریو دارد! از نظر شتاب اولیه ، هر دو خودرو از نظر ظاهری خوب و قدرت مانور دارند. به نظر می رسد چندین اسب بخار قدرتمند ریو در دنده اول اهمیت چندانی نداشت.
اما با شتاب ثانویه ، به دلیل سهولت نسبت دنده ، شاهد کاهش قدرت و کاهش آن هستیم. فرمان هیدرولیک ریو کمی سفت به نظر می رسد. ترمزهای هر دو خودرو فقط به صورت دیسک موجود در چرخ های جلو است. با این حال ، ترمز ورنا و ریو ممکن است شما را راضی کند. البته ترمز در ورن به لطف سیستم ترمز ضد قفل (ABS) کمی بهتر است. با توجه به شباهت این سکو ، سفر دو خودرو از کیفیت نسبتاً مشابهی برخوردار است. هر دو نرم و بی ضرر هستند و برای مصارف خانوادگی طراحی شده اند. البته ممکن است نرمی آن ها برای خانواده های ایرانی عادت به سمند و پژو چندان قابل توجه نباشد. از نظر پایداری و برگزاری جاده ، ریو و ورنا به طور متوسط ​​عمل می کنند. این دو سیستم از سیستم کنترل پایداری برخوردار نیستند و شما باید هنگام رانندگی به آنها توجه ویژه ای داشته باشید. علاوه بر این ، این دستگاه های سبک وزن هستند ، بنابراین نمی توانید روی چسبندگی آنها حساب کنید!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد