توسعه برای هر کشور یک دستاورد بزرگ و ارزشمند است. به خصوص اگر این اتفاق در مدت زمان کوتاهی رخ دهد. چین قبلاً کشوری بود که کمتر کسی از آن استقبال می کرد.
اکنون این کشور به یک غول اقتصادی جهانی تبدیل شده است و هر روز در حال رشد است. صنعت اتومبیل سازی چین ، که مانند صنعت اتومبیل سازی ایران ده سال پیش به تنهایی مونتاژ شده بود ، اکنون به مرحله طراحی سکوی خود رسیده است ، نشانه تولید خودروهای کاملاً برقی در جهان و خود رانندگی است. آزمون خودکار. پرداخت! آنها طراحان و مهندسان برجسته دنیا را برای طراحی و ساخت محصولات جدید خود با کمترین ریسک و بالاترین کیفیت استخدام می کنند. اکنون دنیا به طور متفاوتی به صنعت خودرو چین نگاه می کند. آنها سال به سال با یکدیگر دست و پنجه نرم می کنند و با پیشرفت ، مطمئناً در آینده نزدیک به پادشاه بلامنازع صنعت تبدیل می شوند.
اما آیا اکنون می توان ادعا کرد که کیفیت خودروهای چینی در نگاه مردم معادل محصولات سایر کشورهای آسیایی و اروپایی است؟ اگر واقع بین باشیم ، هنوز نه! با وجود فروش بالای اتومبیل های چینی در خیابان ، هنوز هم بیش از نیمی از مردم نسبت به چهار چرخ چینی شکاک هستند. در حقیقت ، ممکن است چینی ها در بخش های تحقیق و توسعه خود گام های بزرگی برداشته باشند ، اما در عمل اتومبیل هایی را در بازار می بینند که نسبت به نسل قبلی خود بهتر و بهتر شده اند. بنابراین ، تا زمانی که کاملاً در صنعت پذیرفته شوند ، بسیاری از مشتریان همچنان از مارک های محترم تر استفاده می کنند. اگر کسی در بازار خودروهای پرماجرا در ایران قصد دارد با بودجه 100 تا 200 میلیون نفری ماشین ایرانی خود را به یک خودروی قدرتمندتر ارتقا دهد ، پس چند گزینه غیر چینی در انتظار او است؟ در این سری از مقالات ، ما تصمیم گرفتیم که به طور متوسط بازار غیر چینی را مورد بررسی قرار دهیم.
Verna یا همان اکسنت یک سدان هیوندای فشرده است که از سال 1994 به سبد محصولات این شرکت اضافه شده است. نسل دوم Verna در سال 2000 متولد شد و موفقیت جهانی است. هیوندای ورنا در ایران در واقع از یک سری جبهه های برقی همان نسل است. فیس لیفت که در سال 2003 معرفی شد ، تا سال 2006 ادامه داشت. سپس لهجه نسل سوم آمد. خودرویی که هرگز به ایران نرسیده است ، اما ردپای آن را می توان در مناطق آزاد تجاری کشور مشاهده کرد. اما لهجه نسل چهارم بار دیگر رنگ خیابان های ایران را دید.
در ابتدا وارداتی بود و در پایان عمر آن ، وارد خط مونتاژ کرمان موتور شد تا مسیری را که ورنا دنبال کرد ، ادامه دهد. تحریم ها این احتمال را رد کردند. از سال 2017 ، لهجه نسل پنجم به بازار جهانی معرفی شده است ، اما سهم ما در این خودرو همچنان خرید مدل های دست دوم دست دوم با قیمت هایی است که از 100 میلیون منات شروع می شود! شرکت کرمان موتور در سال 2004 ورنا را به خط تولید خود معرفی کرد. ورنا با موتورهای 1500 و 1600 سی سی در دسترس است. مشاهده و دو انتقال اتوماتیک پنج و چهار سرعته اتوماتیک. با توجه به تمایل بیشتر مشتریان برای خرید بیش از 100 میلیون تومان ، در این مقاله نسخه اتوماتیک 1600 متر مکعب را انتخاب کردیم.
ورنا یکی از اولین محصولات قرن بیست و یکم هیوندای است. منطقی است که مقایسه طراحی با هیوندای فعلی مضحک به نظر برسد. ورنا نمادی از سدان اقتصادی مظلوم و بدون درد در بازار ایران است. طراحی ماشین های براق و پیله ممکن است به اندازه رقبای جوان چینی خود جذاب نباشد ، اما آنچه ورنا در طولانی مدت برای شما ارائه می دهد بسیار به مراتب با ارزش تر از آنچه به نظر می رسد است. در نمای جلوی لامپ ها مستطیل شکل با گوشه های گرد است. لامپ ها نمودارهای بلوری ساده ای دارند. شیشه جلو اتومبیل ورنا یک مش ذوزنقه سیاه است که توسط یک نوار کروم احاطه شده است. محافظ نسبتاً کوتاه و باریک است و در قسمت پایین علاوه بر شبکه ورودی هوا ، دو لامپ گرد نیز برای پروژکتور وجود دارد. به طور کلی ورنا چهره ای آرام و دوستانه نشان می دهد. در نمای جانبی ، چارچوب کلی یک سدان سنتی را می بینیم. دستگیره های درها ، ناودانها و آینه های جانبی کاملاً ریز هستند ، اما از آنجا که به همان اندازه بدنه هستند ، قدیمی به نظر نمی رسند. ورنا هم در مدل های دنده ای و هم در اتوماتیک دارای چرخ های فولادی با پوشش 14.0 اینچی است.
چراغ ها در نمای عقب. این سبک طراحی در اکثر سدان های زمان مانند هیوندای آوانته ، مزدا 323 و تویوتا کرولا دیده می شود. گرافیک چراغ ها به خودی خود زیبا هستند. درب عقب دارای بازوی بسیار بزرگی است که اثربخشی آن را هنگام بارگیری نشان می دهد. سپر عقب مانند جلو ، نازک و استخوانی است. یک نکته ناخوشایند در مورد طراحی عقب ورنا این است که چراغ های مه شکن از کجا آمده اند! چراغ مه شکن عقب به شکل مستطیل ناهموار در سمت چپ سپر است و تقارن طراحی این نمای خودرو را از بین می برد! طراحی داخلی ورنا همان سبک و زمینه طراحی خارجی را احساس می کند ، یک فضای ساده و کسل کننده. با توجه به شباهت های موجود بین سکو و ریو ، بین کابین ورنا و ریل های نصب شده سایپا بسیار مشترک است. کنسول میانی ، پنل دکمه تهویه هوا و شیرهای تهویه مطبوع به سادگی طراحی شده اند. مکانیسم دنده دستی و فرمان کمی بی ادب به نظر می رسد. صفحه نمایش کیلومتر شمار کاملاً به ریو منتقل می شود. روکش مخملی احساس خوشایندی ایجاد می کند و تکیه گاه و دسته دسته آرنج ارگونومی خوبی دارد.