با گذشت سالها ، وسایل نقلیه هیوندای در خیابانهای ایران نامی درخشان به جا گذاشته اند. مدلهای مختلف هیوندای از تاریخ خوبی در ذهن خریداران ایرانی برخوردار است و در سالهای اخیر با معرفی خودروهای هیوندای سوناتا ، آزرا ، جنسیس و خودروهای مشابه هیوندای ، نام هیوندای با محصولات لوکس در ذهن مشتریان همراه بوده است. امروز وسایل نقلیه هیوندای در کنار خریداران اروپایی مانند مرسدس بنز و BMW در ذهن خریداران است. این خودروها علاوه بر زیبایی ، کوسن و ماندگاری پایین ، این راحتی ها و بی شمار بودن گزینه ها را نیز در پی داشته اند.
دو مورد از این وسایل نقلیه محبوب Hyundai Verna و هیوندا الانترا هستند. در حالی که این دو خودرو بسیار شبیه به هم هستند ، اما اختلافات جزئی وجود دارد. برای بررسی دقیق تر ، بهتر است نگاهی دقیق تر به قسمت های مختلف این دو خودرو بیندازید.
بدون شک ، هیوندای اکنون می تواند یکی از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان اتومبیل در جهان به حساب آید. این برند با مالکیت کره جنوبی و در اختیار داشتن شرکت هایی مانند کیا موتور ، قصد دارد بخش عمده ای از بازارهای جهانی را با تولید وسایل نقلیه متعدد از کلاس ها و قیمت های مختلف تسخیر کند.
یکی از بزرگترین مقصد خودروهای هیوندای تولید شده در آسیا ، بازار خودروی ایران است و طبق آمار ، بیشتر فروش و واردات خودروهای خارجی در کشور متعلق به برند هیوندای است. (لازم به ذکر است که در ایران سه شرکت با نام های کرمان موتور ، آسان موتور و پاکرو به عنوان نماینده این برنده کره ای شناخته می شوند)
در این مقاله می خواهیم به سراغ یکی از محصولات نسبتاً قدیمی هیوندای در بازار داخلی بنام ورنا برویم و با این بررسی خودرو به این سوال مهم پاسخ می دهیم: آیا یک اتومبیل مانند Hyundai Verna ارزش کلاس دوم را دارد؟ در بازار داخلی بخرید؟ ؟
مقدمه کلی
در مورد ارائه کلی این خودرو ، می توان گفت که ورنا برای اولین بار در سال 2004 وارد یک تولید و مونتاژ راین اتومبیل به عنوان یک سدان ارزان قیمت و ارزان شد و تا سال 2011 در خط تولید آن بود.
این مدل دارای دو مدل اتوماتیک و گیربکس دستی است که مدل دستی آن از سال 2004 تا اوایل سال 2011 در خط تولید قرار داشت و مدل اتوماتیک در آخرین سالهای تولید ، از سال 1387 تا 1390 ، توانست از خط تولید شرکت خودروسازی باران بازدید کند. (لازم به ذکر است که ورنا در زمان حضور در کیلومتر صفر یکی از بهترین رده های خودرو در رده خودروهای اقتصادی بود)
بیرونی و داخلی
هیچ چیز خاصی در مورد طراحی این خودرو نمی توان گفت. از آنجا که به گفته برخی از خریداران ، این مدل اتومبیل نسبتاً زیبا در نظر گرفته شده است و به گفته برخی دیگر ، ورنا خودرویی با طراحی بسیار ساده و به دور از اعتیاد به مواد مخدره خاص است که باعث می شود بسته به مشتری ، ظاهر هر خودرویی طعم خوبی داشته باشد. این امر نشان می دهد.
اما اگر بخواهیم به طور کلی به نمای بیرونی این مدل بپردازیم ، باید بگوییم با توجه به سال ساخت و طراحی در کره جنوبی ، ورنا برای آن سالها ماشین نسبتاً خوبی بود و به دلیل روحیه اقتصادی و مقرون به صرفه بودنش. از نظر اقتصادی انتظارات خاصی برای طراحی وجود ندارد.
علاوه بر این ، فضای داخلی و داخلی ورنا مانند قسمت بیرونی بسیار ساده و مطابق با مقوله ارزان بودن طراحی شده است و چیز خاصی در این مورد وجود ندارد. اما در مقایسه با همتایان خود در حین تولید ، کابین ها و تجهیزات این مدل از نظر قیمت از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و صاحبان ورنا به دلیل عملکرد اغلب بالا در جاده های کشور هنوز از وسیله نقلیه خود خوشحال هستند.
حرکت و عملکرد
ورنا دارای یک موتور چهار سیلندر ، 16 سوپاپ 1.5 لیتری است که توانایی تولید گشتاور 91 اسب بخار را دارد. و 131 نیوتن متر است که از طریق گیربکس دستی 5 سرعته به چرخ های جلو (FWD) منتقل می شود. (لازم به ذکر است که ورنا در مدل اتوماتیک خود دارای گیربکس اتوماتیک 4 سرعته و موتور 1.6 لیتری با قدرت 105 اسب بخار و 143 نیوتن متر گشتاور است ، در این مقاله ما فقط مدل انتقال دستی این مدل را ارائه داده ایم).
با توجه به عملکرد این مدل ، باید گفت که در مدت زمان 10.9-11.4 ثانیه ، ورنا به سرعت صد کیلومتر در ساعت از صفر مطلق (در این مثال صفر کیلومتر و عملکرد بسیار پایین) نیاز دارد. ) و حداکثر سرعت در حدود 180 کیلومتر در ساعت است. اعلام شده است علاوه بر این ، مصرف سوخت خودرو در هر 100 کیلومتر از شهر و بزرگراه ها به صورت ترکیبی از 6.9 تا 7.6 لیتر بنزین صورت می گیرد و استاندارد انتشار آن یورو 3 است (ظرفیت مخزن ورنا 45 لیتر است).
خدمات و امنیت
با توجه به ویژگی های راحتی و ایمنی موجود در مدل گیربکس دستی این مدل ، مواردی مانند 2 کیسه هوا (راننده و مسافر) باید ذکر شود که در برخی منابع ادعا می شود در نمونه های اولیه این مدل کیسه های هوا وجود ندارد و بعد از آن از آنجا که برخی از کیسه های هوا در این اتومبیل تعبیه شده است) ، سیستم ترمز ضد قفل ، قفل مرکزی از راه دور ، فرمان هیدرولیک ، رادیو و سی دی پلیر با چهار خط ، تنظیم 4 صندلی دستی جلو و تنظیم صندلی راننده ، شیشه جلو و آینه های برقی نمای عقب ، آینه های جانبی الکتریکی (در مدل اتوماتیک) ، چراغ های مه شکن عقب و غیره نامیده می شدند.
استهلاک و هزینه های اتفاقی
از نظر شرایط احتمالی و استهلاک ، می توان گفت ورنا هر 4،900-5،400 کیلومتر را طی کرده است ، که به بررسی های دوره ای و نگهداری نیاز دارد. یک مدل اتوماتیک اعلام شد که در این کلاس از وسایل نقلیه معقول و رضایت بخش است.